Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
 
ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Χωματουργικές Εργασίες Γύθειο
Η  επιχείρηση μας “ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” η οποία εδρεύει στο Γύθειο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με χωματουργικές εργασίες και αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις σε όλη τη Λακωνία.
 
Συνεργαζόμενοι με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες, η επιχείρησή μας μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες στο Γύθειο, την Σπάρτη και όλη την Πελοπόννησο, στοχεύοντας πάντα στην παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών. 
 
Ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση. Για αυτό το λόγο η επιχείριση μας συνδυάζοντας σύγχρονα μηχανήματα, μικρά και μεγάλα, καθώς και έμπειρους χειριστές μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη.
 
 
 
 

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ
Διαθέτουμε πλήρη γκάμα χωματουργικών μηχανημάτων:
  Εκσκαφέα
  Φορτωτή
  Τσάπες
  Υδραυλικές σφύρες
  Φορτηγά ανατρεπόμεν
  Μίνι μηχανήματα για πολύ δύσκολα σημεία σε περιορισμένους χώρους
  Κομπρεσέρ αερος
 
Έχοντας φέρεις εις πέρας μέχρι σήμερα ένα μεγάλο αριθμό έργων, η επιχείρησή μας έχει αποκτήσει μια μεγάλη πείρα στην εκτέλεση χωματουργικών εργασιών και μπορεί να σας εγγυηθεί το καλύτερο αποτέλεσμα για τις εργασίες σας, είτε είναι μικρού προϋπολογισμού ή μεγάλου, αποφεύγοντας περιττά έξοδα και χαμένο χρόνο.
 
 
Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η  ποιότητα όλων των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Εξυπηρετούμε άμεσα το Γύθειο, την Σπάρτη, όλη την Λακωνία και όλη την Πελοπόννησο. 
Επικοινωνήστε μαζί μας για συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε.